Sivut

tiistai 20. lokakuuta 2009

Palmikkopolkuja


Nämä sukat ovat olleet valmiina jo parisen viikkoa, mutta nyt toinnuin sitten laittamaan nämä näkysällekin. Ensimmäistä kertaa neuloin sukat kärjestä alkaen (ohje Ullasta). Palmikon pistin kiertämään terässä hiukan Sunnuntiasukkien tapaan. Vartta neuloessa tuntui, että olisi kiva neuloa yläosaan jotain koristetta myös. Näiden sukkien yläreunan poikittain menevät palmikot on liitetty varteen samalla tavalla kuin konttineuleessa, eli sukan varren silmukka ja "lisäpalan" viimeinen silmukka neulotaan aina yhteen.

Tykkään lopputuloksesta kovasti, toivottavasti sukkien saajakin :). Sukan neulominen kärjestä alkaen oli kyllä tosi kivaa, ja kantapään mallistakin pidän. Ei jäänyt ainokaiseksi pariksi nämä siis!


Lanka: 7veikkaa pohjattomasta sukkalankavarastosta :)
Malli: oma sävellys
Puikot: 4
Kulutus: 109g/218m

Peeäs: Three of light on viimeistelyä vaille valmis! Tänä iltana siis tiedossa pingotushommia! :)

6 kommenttia:

 1. Vau mitkä sukat! Mullakin on pari mallia katsottuna sukkiin, joissa olis palmikkoa. Katsotaan koska uskallan kokeilla. :)

  VastaaPoista
 2. ihanat!
  taitaa sulta sukat kuin sukat valmistua yhessä illassa!
  ja katso mitä menin tekemään ;)

  heli R

  VastaaPoista
 3. Tess: Kiitos!

  TiuTau: Siitä vaan rohkeasti kokeilemaan! :)

  Helllu: Nuo pienet tyttöset pitävät kyllä siitä huolen, että yhdessä illassa ei kovin kummia ehdi neuloa :). Niin ja onnea uudelle blogille!!

  VastaaPoista
 4. Moi!
  Hienoja neulomuksia. Oletko kestoja tehnyt lapsillesi?

  VastaaPoista
 5. Hei sinäA anonyymi! :) Meillä kestoilu on valitettavasti jäänyt suunnittelun asteelle pienimuotoisia epäonnistuneita taskuvaippakokeiluja lukuunottamatta :/. Ompelukonetta ja -taitoa ei juurikaan ole, ja Iisa-esikoisen vauva-aikana nuo villahousut kuorena tuntuivat vallan kammottavalta ajatukselta. Nyt kun vaippaikäisiä on kaksi, tuntuu kestoilukokeilut aivan liian työläiltä toteuttaa :/. Bad me, bad me...

  VastaaPoista