Sivut

maanantai 3. heinäkuuta 2017

Sock Madnessin jälkimainingit

Katsokaapa mitä ihania lankalahjoja minulle on tupsahdellut postista Sock Madness -kisan menestyksen johdosta!Tällaiset ihanuudet lähetteli minulle maririi ja Toneli. Niin syötävän ihanat värit! Molemmat lankamerkit ovat minulle uusia tuttavuuksia. Lanitiumia olinkin suunnitellut hankkivani Tour de Sockia varten, mutta nytpä ei tarvitsekaan (tai sitten ihastun tähän niin että tämän jälkeen sitä vasta tarvitseekin :D ) Kiitos paljon Toneli ja marii täysin odottamattomasta yllätyksestä!!

Pari päivää näiden lankojen saapumisen jälkeen sain taas postin saapumisilmoituksen. Lähettäjän nimi oli aivan tuntematon, enkä muistanut ostaneeni mitään keneltäkään. Paketista paljastui tällaiset ihanuudet:Voisikohan tämän lankalähetyksen takana olla Ravelryn ritvis? Tuota Trailin Cloudsin itseraidoittuvaa lankaa olenkin ihastellut muutamaan otteeseen. Tästä valmistuu varmasti raitasukkia tässä syksyn mittaan. Kiitos sinulle lankalahjasta, kuka ikinä sitten oletkin!

Näiden lisäksi sain Sock Madnessin ensimmäiseltä varsinaiselta kisakierrokselta ns. extrapalkinnon, kun postasin tiimin ketjuun kuvan jossa neuloin sukkia kampaajan tuolissa istuessani. SM on siitä hauska kilpailu, että palkintoja voi voittaa pitkin kisaa mitä eriskummallisimilla meriiteillä. Minulle tupsahti rapakon takaa tällainen lähetys:


Kannatti siis osallistua Sukkahullutteluun. Vielä kerran sanon kaikille lankalähetysten takana olleille kanssaneulojille että KAUNIS KIITOS! <3 p="">
Kisaan neulomani sukat ovat vielä parin viikon ajan peikallisen käsityöliikkeen ikkunassa nähtävillä.


Minusta ja hulluttelustani tehtiin myös juttu paikallislehteen. Tässä kuva paperiversiosta.


Nettijuttua pääsee lukemaan täältä.  Toimittajan ideoima nettiversion otsikko on kyllä mielestäni vähän turhan raflaava, sillä en todellakaan koe olevani maailman neljänneksi nopein neuloja :D.

Neulomisinto on edelleen hiukan hukassa, mutta muutaman kerroksen olen aina silloin tällöin neulonut Tour de Sockin lämmittelyneulomuksena toimivia Priha -sukkia. Ilmoittauduin tosiaan Tour de Sock -kilpailuun Sukkahullutuksen ollessa vielä taydessä vauhdissa. sen verran tuo SM neulonta otti voimille, että Tourin aion ottaa löysin rantein ja rauhallisesti ilman sen kummempia menestystavoitteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti