Sivut

keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Pikku Myyt jouluksi

Pakko tunnustaa, että tänä jouluna en antanut yhtään itsetehtyä joululahjaa. Syksy ja alkutalvi on ollut kovin kiireinen muilla elämän alueilla, joten neulomisaika on jäänyt aika vähäiseksi ja siksi kai joululahjojenkin neulominen jäi. Pari sukkalahjakortia kuitenkin annoin, eiköhän ne voitaisi laskea käsityölahjoiksi?

Yhdet joululahjaneulomuksen kuitenkin toteutin, ja se olikin sitten hiukan isompitöinen. Lupauduin neulomaan tilauksesta ystäväni sukulaiselle pukin konttiin Pikku Myy -sukat.En koe olevani mitenkään virtuoosi kirjoneulonnassa, joten työtahtikin oli aika hidas. Nämä sukat taisivatkin olla pukoilla yhteensä pari kuukautta. Tämän projektin myötä tutustuin ensimmäistä kertaa lankadominanssi -käsitteeseen, sekä opettelin sitomaan pitkiä langanjuoksuja nurjien silmukoiden avulla. Harmittaa, etten muistanut ottaa kuvaa sukkien nurjista puolista - ensimmäistä kertaa ne olisivat olleet julkaisukelpoiset :D.  Muokkasin ohjetta tekemällä kukkasia oman mieleni mukaan. Sukkien kärjet tein kokonaan yksivärisenä. Neuloin myös sukat peilikuviksi.

Tässä sukat vielä saajansa jaloissa.Malli: Pikku Myy -sukat by Emmi Suominen (löytyy fb:n Voihan Villasukka -ryhmästä)
Lanka: Novita Nalle
Puikot: 2,75
Kulutus: 208 g + 42 g

Nämä sukat saivat vielä kaverikseen miniversiot kevättalvella syntyvälle vauvalle.
5 kommenttia:

  1. Tosi onnistuneen näköiset Myy-sukat! Ja söpöt nuo pienet! (: Lahjakortit on oikein käypiä lahjoja! Mulla on vielä muutamat lahjakorttisukat odottamassa tekijäänsä, kun tuli häissä annettua palkintoina villasukkalahjakortteja.

    VastaaPoista
  2. Kerrassaan ihania! Keksin hyväntekeväisyyshaasteen ja tulit heti mieleeni kun mietin keitä haastan. Käypäs blogissani katsomassa tarkemmin. :)

    VastaaPoista