Sivut

tiistai 18. kesäkuuta 2013

Rättipupu pienelle ihmiselle

Saatiin ihania vauvauutisia lähipiiriimme! Tällä kertaa päätin tehdä lahjaksi jotain muuta kuin perinteiset sukat tai tossuset. Aikani Ravelryä selailtuani päädyin tekemään Cuddle Bunny Blankien, eli meidän perheen kielellä Rättipupun. Langaksi valitsin pehmeää mutta toivottavasti kestävää Hjertegarnin Blend Bamboota (70% bambua, 30% puuvillaa), jota oli sopivasti lankavarastossa parin vuoden takaisen slipoveriprojektin jäljiltä. Minusta lopputulos on aika ihku < 3 .


Malli: Cuddle Bunny Blankie (Ravelry)
Lanka: Hjertegarnin Blend Bamboo
Kulutus:  49 g
Puikot: unohtui laittaa muistiin :(
Ravelryssä: RättipupuUutta koetilkkuakin syntyi tälle aamulle, vaikka keskeneräisiä töitä on ennestään jo useita. Värimaailmakin on vähän samaa (lemppariani) kuin valmistuneessa pupusessa. Arvaako joku testitilkun perusteella mitä laitan puikoille seuraavaksi (uteliaimmat saavat vinkin Ravelryn projektisivultani ;) )?


Hei ja vielä tietoa arvonnasta. Eli arvontahan päättyi sunnuntaina, ja osallistujia oli hurjan paljon :). Odottelen armaiden onnettarieni saapuvan heppailuleiriltä ja suorittanemme arvonnan tänä iltana. Siitä siis infoa vähän myöhemmin. Kiitos kaikille osallistujille! :)

5 kommenttia:

 1. Voi miten suloinen :) harmi kun ohjetta ei ole suomeksi, olisi ollut kiva tehdä tuollainen tulevalle kummitytölle

  VastaaPoista
 2. Ihana pupunen, ja mielenkiintoisia koetilkkuja!

  VastaaPoista
 3. Söpö pupunen! Täytyisi itsekin testata tuo malli...

  VastaaPoista
 4. Onpa söpönen! Kiitos vinkistä, olin juuri miettinyt työkaverin tulevalle vauvalle lahjaa. Tuohon saattaisi juuri ja juuri aika riittää, aika on ihan kortilla tänä kesänä... :/

  VastaaPoista