Sivut

keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Yllätys ja ihastelua

Salainen Neuleystäväni yllätti taas pienellä muistamisellaan. Hetken jo jännitin, että näinköhän kirje sisältää paljastuksen kuka Salainen Neuleystäväni oikein on, mutta jännitys jatkuu vielä :). Kirjeestä löytyi iso kortti ja suklaata.


Luonto on niin huikaisevan kaunis, että olen ravannut ulkona vähän väliä napsimassa kuvia. Pakko on laittaa tännekin pari :).


Tämä ja seuraava kuva on viime yönä otettu. Kuun korona oli upea viime yönä.
Nämä kuvat on napattu puolestaan tämän aamupäivän postinhakureissulla.6 kommenttia:

 1. Tuo öinen kuva, lumisesta ja ISOSTA puusta on upea!

  VastaaPoista
 2. Iso kiitos sinulle ei enää salainen neuleystäväni! Joulukuun paketti oli loistava ja kun en tietenkään malttanut odottaa Jouluun saakka niin avasin jo sen joululahjan...sanat eivät riitä kertomaan kuinka ihastuttavat oletettavasti sinun tekemäsi korvakorut ovat, kiitos, kiitos! Iloa ja onnea ensi vuoteen myös sinulle ja oikein Hyvää Joulunodotusta! Tervetuloa vierailemaan blogissani jatkossakin, päivitystahti tosin vaihtelee;)

  VastaaPoista
 3. Tuo puukuva kiehtoo minuakin. Hieno!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Sopis joulukorteiksi! =)

  VastaaPoista
 5. Itsekin pidän tuosta pihapuukuvasta paljon. Ja tykkään myös katsella maisemaa ikkunasta ihan livenä, ulkovaloissa (ja kuun valaissessa myös)pihapuut näyttävät pimeällä kauniilta.

  Onpas hassua Olga nähdä kommenttisi täällä blogissani, kun ensin on salalillut henkilöllisyyttään sen neljä kuukautta :D. Onpas mukava kuulla, että tykkäsit korviksista!

  VastaaPoista
 6. Aivan huikaisevan kaunita puita ja hieno kuva kuusta! Kuu on ihana! Eilen ihastelin ikkunasta täysikuuta :)

  VastaaPoista