Sivut

lauantai 18. joulukuuta 2010

Salaisuuksia julki

Syksyn mittaan jatkunut SNY-kierros vetelee viimeisiään. Kuluneella viikolla paljastin omalle Neuleystävälleni kuka pakettien lähettämisten takana on ollut. SNY-parinani on ollut Olga Olgan puuhat -blogista. Olga toivoi kirjeessään paketteihin mukaan jotain itsetehtyä, ja niinpä neuloin ja virkkasin jotain pientä mukaan yhtä vaille kaikkiin paketteihin. Ja nyt kun salaisuudet ovat näiltä osin paljastuneet, voin esitellä Olgalle tekemäni käsityöt.

Olga vietti syntymäpäiviään heti SNY-kierroksen ensiviikoilla. Syntymäpäivälahjaksi neuloin hänelle sukat.Malli: Oma
Lanka: Sisu
Kulutus: 73g.
Puikot: ehkä 2,25


Lokakuun pakettiin virkkasin Starust Hotpadin, josta unohdin ottaa kuvan. Olgan ottama kuva lokakuun lähetyksestäni löytyy täältä.

Marraskuussa lahjoin Olgaa virkatuilla joulukuusen koristeilla.
 
 
Malli: Isoin Novitan Talvi 2010 lehdestä, kolme pienintä Dropsin ohjeella.
Lanka: Novita Virkkauslanka
Kulutus: Muutamia grammoja, unohtui punnita.
Koukku:1,75?
 
Joulukuun pakettiin virkkasin Olgalle ihan ohuesta puuvillalangasta ja pienistä helmistä korvikset. Nämä olivat ensimmäiset korut mitä olen ikinä tehnyt. Oli kivaa puuhaa, näitä saattaa syntyä lisää! :)

 
Malli: Ihan omasta päästä
Lanka: Joku tuntematon, ohut puuvillalanka
Koukku:1,25 eli pienin mikä talosta löytyi
Muuta: Korviskoukut Tiimarista, helmet Sinellistä

Hassua muuten, että suurin osa tekemistäni lahjuksista oli virkattuja (vaikka kyseessä olikin nimenomaan  n e u l e ystävä ;) ). Yleensä en ole kova virkkaamaan, mutta nyt sattui vaan tulemaan virkkausinspiraatioita.

Tämä oli ensimmäinen SNY-kierros jolla olin mukana. Kokemus oli oikein kiva. Minusta oli ihanaa miettiä mitä lähettäisin omalle Neuleystävälleni.

Ja hirmuisen kivaa on ollut myös saada neulepaketteja. Ja se salaisuushan ei ole vielä paljastunut kuka minulle paketteja lähetellyt Neuleystävä oikein on. Jännityksellä odottelen milloin loputkin salaisuudet paljastuvat... :)

4 kommenttia:

 1. Ihania lahjoja olet SNY:llesi lähettänyt! :)

  Mukavaa jouluntunnelmaa noissa aiemmissa postauksissasi. Ja upeita huurrekoivuja. Meilläkin alkaa pikkuhiljaa joulu hiipiä taloon, vaikka tulossa on vain kolmen aikuisen joulu. (Lapsethan ne joulun tunnelman saa aikaan.) Tänään on talo siivottu, loppusilausta vaille vain enää.

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka hienoja paketteja olet lähetellyt omalle snyllesi. Nyt kyllä nolottaa nuo omat pakettini....ei mitään itse tehtyä...vielä :)

  terkuin sny

  VastaaPoista
 3. Voi valtava miten hienoja käsitöitä täältä löytyikään. Ja ihania luontokuvia, mieki oon yrittäny aina jossain välissä kuvata, mut ei mulla näin hienoja huurrekoivuja ole kuin sulla täällä. Taidan olla eka kertaa blogissasi, mutta laitan listalle ja seurantaan.

  VastaaPoista