Sivut

keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Sny:n paljastuspaketti

Lisää salaisuuksia on paljastunut tällä viikolla: posti toi viimeisen sny-paketin. Jälleen kerran paketista paljastui ihanuuksia!

  

Paketista löytyi aivan ihanan tuntuista, Vuorelman Veto -nimistä lankaa. Lisäksi paketista löytyi puikkoon kiinnitettävä kerroslaskuri, joulukuuseen ripustettavia karamellitankoja, jouluteetä sekä vielä pieni paketti. Tuon paketin ajattelin säästää aattoon saakka.

Tämä paketti tuli jo maanantaina, joten ihmetys oliki suuri, kun tiistain postissa tuli vielä kirje, jonka tunnistin heti snyni lähettämäksi. Sain vielä ihanat, Ystäväni itse tekemät nilkkasukat. Sukat pääsivät saman tien jalkaan. Ovat minulle juuri sopivat!

 
Paketin mukana tuli myös kirje, jossa paljastui kuka tämä ihana Salainen Neuleystäväni onkaan. Pakettien lähettäjäksi paljastui Janeli (Simpura) Simpuran Supinat -blogista. Kiitos sinulle Janeli yhteisestä syksystä ja ihanista yllätyksistä! Kaikki pakettisi ovat olleet todella mieluisia ja niin huolella mietittyjä :).

Simpura liittyikin blogini lukijaksi tässä syksyn mittaan, mutta en kyllä osannut ollenkaan arvata että hän olisi Salainen Neuleystäväni. Ovelasti hän käytti vieläpä eri nimimerkkiejä Sny-kierroksella ja blogissaan ;).

Sitten täytyy vielä lopuksi hehkuttaa: sain valmiiksi ja pääteltyäkin viimeisen joululahjaneuleen viime yönä!! Viime viikot olenkin neulonut kaikki lasten päiväuniajat ja joka ilta yli puolen yön. Osaiskohan sitä olla tänä iltana vaikka ihan vallan neulomatta?

16705

3 kommenttia:

 1. Taas sait ihanat paketit! :) Tuo Veto-lanka on minusta ainakin sukkalankana mainiota.

  Taidanpa muuten kurkata tuonne Janelin blogiin, kun on aivan outo minulle ennestään. Ei tiedä, mitä kivaa sieltä löytyy.

  VastaaPoista
 2. Olipa hienoa, että kaikki paketit löysivät kunnialla tiensä perille :) Syksy on ollut minulle mieluista aikaa tämän sny-kierroksen hauskuuden vuoksi.

  Hyvää Joulua teille koko perheelle

  Janeli

  VastaaPoista
 3. Mulla on vielä viimeinen päättelemättä, vaikken montaa neuletta pukinkonttiin teekään. Mutta onhan tässä vielä huominen aikaa :D! Toivottavasti V nukkuu hyvät päikkärit :) Puikoilla on muuten juuri Vuorelman Vetoa, ja on todella mukavan tuntuinen lanka, ei kutise eikä pölise mutta lämmin on. Sopii varmasti ihoakin vasten.

  VastaaPoista