Sivut

lauantai 7. tammikuuta 2017

Lupaus alkavalle neulevuodelle

Yleensä olen ollut innokas tilastoimaan tekemiäni neuletöitä ja langan kulutusta. Olen pitänyt blogiani vuodesta 2009 ja joka vuosi olen tilastoinut kuluttamaani langan määrää ja neulottujen töiden lukumäärää jne. Olen myös blogannut tunnollisesti kaikista tekemistäni käsitöistä. Nyt parina edellisenä vuonna tilastoinnit on vähän jääneet ja bloggaaminenkin on ollut hiukan retuperällä. Syytän tästä ehdottomasti oikean elämän ruuhkavuosia. Niin mukavaa kuin blogin pitäminen onkin, ei sille vain ole tahtonut jäädä riittävästi aikaa perhe-elämän, työn ja muiden harrastusten jälkeen. Tämän vuoden osalta pyrin ryhdistäytymään edes hiukan niin tilastoinnin kuin bloggaamisenkin osalta. Olkoon tämä siis lupaus tulevalle neulevuodelle!


Nämä  sukat toimivat mainiona esimerkkinä siitä, miten bloggaaminen on jäänyt vaikka todella olisi ollut jotain mitä hehkuttaa.

Osallistuin viime kesänä  ensimmäistä kertaa kansainväliseen sukanneulomiskilpailuun Tour de Sockiin. Raportoinkin kilpailun vaiheista täällä blogissa aina viimeiselle etapille saakka. Olisiko kilpailuväsymys sitten yllättänyt, mutta nämä viimeisellä etapilla valmistuneet sukat ja koko Tourin sijoitushypetys jäivät kokonaan tekemättä täällä blogin puolella. Mutta eikös sitä niin sanota että parempi myöhään kuin ei milloinkaan?


Malli: Entanglements by Shayla Myst koossa S
Lanka: Cascade Yarns Heritage Silk
Puikot: 2,5Sukkien ideana oli arpoa satunnaisgeneraattorilla ja nopalla, mitä palmikoita ja mihin suuntaan oli käänneltävä. Innostuin tällä viimeisellä etapilla koettelemaan omia nopeusneulojan taitojani. En enää muista kuinka pitkiä neulomisaikoja pidin, mutta läpi yön näitä neuloin ja muistan saaneeni valmista aamulla seitsemältä. Olin viimeisellä etapilla seitsemänneksi nopein, kun yhteensä 160 neulojaa neuloi kuudennen etapin maaliin saakka. Koko kilpailussa kokonaissijoitukseni oli 26., kun kilpailuun osallistui yhteensä 478 neulojaa. Mielestäni aika hyvin siis ensikertalaiselta :). Linkki tourin kokonaispistetaulukkoon löytytyy täältä, sieltä löydyn nimimerkillä Ainomieli. 


Melkein tekisi mieli luvata myös osallistua Tourille tänäkin vuonna, jos sellainen vaan järjestetään. Mies tosin taitaa olla asiasta toista mieltä, hänen mielestään oli aivan hullun hommaa valvoa yökaudet ja neuloa sukkia :D. Noooh, katsotaan mitä alkanut vuosi tuo tullessaan...

4 kommenttia:

 1. Ihana idea arpoa palmikoita! Sitä täytyy joskus kokeilla.

  VastaaPoista
 2. Ihana idea arpoa palmikoita! Sitä täytyy joskus kokeilla.

  VastaaPoista
 3. Ihanat, yllätykselliset sukat. (:

  VastaaPoista
 4. Hienot sukat palmikoineen! Mie kisasin kaksi ekaa etappia, ja sitten alkanut kesätyö vei kaiken neulomisajan ja jaksamisen :D Tänä kesänä uusi yritys!

  VastaaPoista