Sivut

sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Hupsista...

Tietyt tilanteet ja fiilikset vaativat mielestäni omanlaisensa neuleprojektit. Siis että mitä tahansa neuletta ei voi neuloa missä tahansa tilanteessa. Väsyneenä tai lempparitelkkarisarjaa katsoessa ei voi neuloa monimutkaista pitsiä, töissä hyppärillä täytyy olla helposti sujuva neule, inspiraation hetkellä täytyy päästä tekemään jotain luovaa jne. Ja kun sitten niitä inspiraatioita tulee ja menee ja tilanteet vaihtelee, ollaan äkkiä siinä pisteessä että keskeneräisiä töitä on enemmän kuin muistaakaan.

Ihan kuulkaa piti avata kaikki projektipussukat ja tehdä pieni inventaario, kuinka monta keskeneräistä työtä minulta löytyykään. 


Helpot raitasukat piti aloittaa koulutuspäivän luentoneuleeksi. 


Kahdet Reaverset odottavat pohjia sekä muita yksityiskohtia.Muhvi-innostuksen seurauksena valmisteilla on kaksikin erilaista versiota. Näiden olisi hyvä olla valmiina jo ensi viikolla.


Tämä härpäke aikoo isona huivin ja boleron sekoitukseksi. Yksi hiha puuttuu, tosin minnekään en tainnut muistaa laittaa ylös millä puikkokoolla tämä on tehty...


Tästä olisi tulossa taulu. Odottaa enää kehyksiä, joiden asentamisessa tarvitisisin vähän ulkopuolista apua (wink wink Armaani... ;) )


Ja sitten on vielä tämä aika työlääksi osoittautunut pitsihuiviprojekti, joka vihdoin alkaa olla viimeistelyjä vaille valmis.Laskinko oikein, että KAHDEKSAN keskeneräistä työtä... Hupsista.. :D


Mites teillä muilla, lojuuko teillä pussukoissa ja kässäkoreissa kesekneräisyyksiä inspiraatiota odottamassa, vai etenettekö työ kerrallaan?


5 kommenttia:

 1. Kuulostaa tutulta tilanteelta, mutta viime aikoina olen oppinut ehkä vähän paremmaksi tuossa suhteessa. JYH:in aikaan oli joskus niin ahdistavaa, kun niitä töitä oli jo niin liikaa, että päätin vähän parantaa tapojani... Mutta kyllä kahdeksan on vielä ihan ok, varsinkin kun sulla näyttää kaikki olevan jo aika hyvässä vaiheessa. Tuo puuttuva puikkokoko-tieto tosin on vähän paha.

  VastaaPoista
 2. Jos minulla olisi noin monta keskeneräistä työtä, ne myös jäisi keskeneräisiksi. En ikinä saisi valmiiksi. Mutta toisaalta, kun tuosta jatkaa yksi kerrallaan on kohta monta valmista työtä. Onnea jatkamiseen!

  VastaaPoista
 3. Tutulta kuulostaa ja tiedot puikoista usein myös puuttuvat. Puikot on viety johonkin toiseen työhön ja ohjekin on joskus hakusalla. Joskus jää kesken, mutta olen varma vaikka tekisin yhtä, niin kesken jäisi.
  Tänä vuomnne aloitin vihkokirjanpidon. Alkuun meni tosi kaikki tarkkaan. Nyt vähän takkuilee. Ainakin lanka, puikot ja ohje kirjaan ylös. Nyt on pari sukkapatia kirjaamatta, mutta ne nyt valmistuu ja osaan ne loppuun.

  Sitten on niitä hetkiä, valmista tulee paljon pinellä aikaa. kivaa sieltä tulossa!

  VastaaPoista
 4. Juuri nyt: Näkösällä 4 keskeneräistä, pussukoissa 2, piilossa ainakin 2 ja kenties joku jo unohdettu. Eli siis kohtalainen tilanne! Pientä painetta neuloa toista pussukkatyötä mutta välillä vaan tarvii tehdä jotain muutakin! :D

  VastaaPoista
 5. Muutama taitaa olla kesken yhtä aikaa, vaikka aktiivisesti neulonkin vain yhtä nyt. Jossain vaiheessa oli monta työtä kesken, mutta sitte alako mennä hermot ku ei itekkään pysyny kärryillä millä puikoilla työ oli kesken ja missä vaiheessa. Muistiinpanot ylleensä jäi tekemättä.. :D

  VastaaPoista