Sivut

keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Mitä tuli neulottua?

Vuosi 2014 taisi olla neulerintamalla hiljaisin viiteen vuoteen. Kertonee vain siitä että Maikin käsillä on tainnut kuluneen vuoden aikana olla vähän muita töitä kuin puikkojen kilisyttely ;-). Tässäpä nyt kuitenkin tätä viime vuotista neulesatoa. Kovin on sukkapainotteista!


Mahtui sinne joukkoon sentäs mutama tiskirätti.

Flare oli ainoa isompi viime vuoden valmistuneista töistä.

Kuluvalle neulevuodelle olen päättänyt hakea ryhtiä osallistumalla pariin neuletempaukseen. 

JyJussa (Jouluyöstä Juhannukseen) ideana on aloittaa 20 kappaletta vähintään 50g painoista neuletyötä huhtikuun loppuun mennessä ja saada ne ennen juhannusta valmiiksi. Neulomisvauhti ei kyllä minun kohdallani edelleenkään päätä huimaa, mutta onhan tässä huhtikuulle vielä rutkasti aikaa...

JyJun lisäksi päätin aloittaa Lankalaihiksen. Otin omaksi tavoitteekseni laihduttaa lankavarastojani kahdella kilolla. Lankaa saa siis neulomisen ja virkkaamisen lisäksi myydä, vaihtaa tai lahjoittaa - pääasia vain, että vuoden loppuun mennessä lankavarastot olisivat huvenneet kahdella kilolla. Viime vuonna en pitänyt kirjaa kulutetuista ja hankituista langoista, mutta nyt voisin taas laitella grammamääriä ylös. Palataanpa siis myös tähän laihisasiaan tässä vuoden mittaan :).

Kertokaas mihin tempauksiin te olette lähteneet tänä vuonna mukaan? :)

5 kommenttia:

 1. Miekin olen mukana JyJussa, lankalaihikselle eittämättä olisi tarvetta, mutta siihen en kyllä lähde :p

  VastaaPoista
 2. Ompa kauniita sukkia syntynyt käsistäsi, noita on kyllä ilo pistää jalkaan.

  VastaaPoista
 3. Mä en uskaltaisi lähteä mihinkään JyJun kaltaiseen, en missään tapauksessa! Lankalaihis sen sijaan kuulostaa hyvältä. Ei sillä että uskaltautuisin siihenkään :D

  VastaaPoista
 4. Tulipa ihanat noista sinun kalenterisukista! :) Eikä noissa muissakaan ole yhtään rumaa paria.

  Lankalaihis olisi paikallaan täälläkin, mutta en jaksa alkaa punnitsemaan kasojani enkä pitämään kirjaa taloon tulevista langoista. ;) Mutta yritän olla ostamatta uutta lankaa muuten kuin pakottavaan tarpeeseen ja kuluttaa sen sijaan entisiä. Haaveilen, että lankanyssäkät vähenisivät lankalaatikoiden päältä.

  VastaaPoista
 5. Upeita käsitöitä sinulla. Lykkyä lankalaihikseen!

  VastaaPoista