Sivut

lauantai 5. heinäkuuta 2014

Turkoosit tamineet

Taitaa pikkumiehen pukeutumisessa näkyä, että tämä äiti tykkää turkoosista...Vihdoin esittelyvuoron saa jo reilu kuukausi sitten valmistunut Helicopter Fox -takki (OB 1/2012). Tykkään takin persoonallisesta muotoilusta. Kavensin kaavaa hiukan, kun se tuntui niin kovin leveän malliselta. Ei olisi ehkä tarvinnut, sillä nyt tuntuu että nepparit jo melkein soi. Alin neppari itseasiassa jo hajosikin muutaman käyttökerran jälkeen - saa siis anataa vinkkejä kuinka nuo nepparit saa painettua niin että ne pysyy.Takin seuraksi ompelin lippapipon Noshin kaavalla. Koko sattui juuri sopivaksi, menee varmaan koko kesän ja ehkäpä vielä syksylläkin. Yksi punainen autokin pääsi kurvailemaan pipoon autokankaan jämäpaloista.


Turkoosi yksivärinen kangas on ostettu joskus vuosia sitten Kangastukusta, autokangas Kestovaippakaupasta.


Kuvissa vilahtelevat housutkin on ommeltu samasta kankaasta kuin pipo. Housujen suhteen kävi vaan pikkuinen mitoitusvirhe kun säädin vyötärö- ja lahkeensuuresoreiden kanssa. Nämä on siis vielä aivan yli-isot ellei resoreita käännä rankalla kädellä. Ehkäpä esittelen ne kunnolla joskus sitten kun ovat oikeasti sopivat :). Housujen kaava on Giant Triangle (OB 6/2013).


1 kommentti:

  1. Kylläpä teit pojalle hienon asukokonaisuuden. Tuo lippapipo on kylläöä verrattoman hyvän mallinen. Turkoosi väri on vain niin kaunis tuossa asussa.

    VastaaPoista