Sivut

perjantai 17. tammikuuta 2014

Synttärilahjoja

Nämä sukat neuloin jo sukkasadon aikaan (elettiinkö silloin lokakuuta?). Ihana, yksinkertaisen kaunis Cookie A:n sukkamalli, jonka olen halunnut toteuttaa jo kauan. Lahjoin näillä sukilla ystävääni hänen synttäreidensä kunniaksi.


Ystäväni totesi heti sukat saatuaan, että ihanat perhossukat. Itse en ollut hoksannut ajatella kuvioa perhosina, mutta kun tarkemmin katsoo, niin niitähän siellä lentelee!Malli:  Kai-Mei by Cookie A.
Lanka: DROPS Fabel
Puikot:
 Kulutus: 59g
Ravelryssä: Perhosia
Samaan osoitteeseen, tosin eri käyttäjälle neuloin 2v -synttärilahjaksi jo syksyksi lupailemani lapaset. Toivottavasti nämä lämmittää pienen miehen käsiä rukkasten alla näin pakkasten tultua.
Malli:  Oma
Lanka: DROPS Baby Merino
Puikot: 2,75
 Kulutus: 32g

6 kommenttia:

 1. Aiemminkin olen tuon sukkamallin nähnyt mutta en ole ennen tajunnutkaan miten kaunis se on. Vau!

  VastaaPoista
 2. Nämä on kauniit sukat! Mulla onkin tuo kirja mistä ohje löytyy ja oon kans suunnitellut sen tekoa "vuosia" ;) Enpä ole noita perhosia ennen hoksannutkaan. Kivat reippaat lapaset olet myös tehnyt!

  VastaaPoista
 3. Mun silmiin ne on sydämiä! Mutta perhonen, kyllä senkin siitä löytää! Kauniit joka tapauksessa! Ja pojan tumput on pirteät!

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit sukat. Täytyypä muistaa tuo malli, kun kaipaa perhosia johonkin. :D

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat sukat! En ollut nähnyt aiemmin mitään tämän tyylistä. Onko tuo kuvio vaikea neuloa?

  VastaaPoista
 6. MInusta ne näyttää ihan ketunnaamoilta tuli heti mieleen kun näkyi tuo oranssi sukka alta, Todella kaunis malli (ei sukkamalli/jalka ;) )

  VastaaPoista