Sivut

keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Kuusenkäpyjä

Täällä vauva antaa yhä vaan odotuttaa itseään, joten minulla on ollut hyvää aikaa saattaa päätökseen keskeneräisiä neuleita!

Nämä ihanat Emma Karvosen suunnittelemat ja alkuvuoden Ullassa ilmestyneet sukat aloitin keväällä piakkoin ohjeen ilmestyttyä. Jostain syystä sukan tekele jäi kuitenkin telakalle. Monta kertaa olen tässä vuoden aikana katsellut käsityökoriin ja haikaillut, että nuokin tekisi mieli saattaa valmiiksi. Vihdoin tartuin toimeen ja valmista tuli parissa päivässä.

Nää on aivan ihanat! Tykkään väristä, tykkään langasta ja erityisesti tykkään mallista! Ainaoikein on ihan huippukeksintö sukan terässä, sillä se muokkautuu nätitisti jalkaterän muodon mukaan. Tosi hyvin se käy myös kiilakavennuskantapäähän, sillä ainakin minä sain loihdittua kantapään saumoista nätit ja tiiviit. Kiitos Emma ihanasta ja selkeästi kirjoitetusta sukkaohjeesta, suosittelen näitä lämpimästi muillekin neulottavaksi!


Lanka: Drops Fabel
Kulutus: 79 g
Puikot: 2,5, kirjoneuleessa 3 
Ravelryssä: Kuusenkäpyset

11 kommenttia:

 1. Nää on ihanat! Oon ennekin iskenyt silmäni tähän malliin ja nyt kiinnostus sitä kohtaan vaan kasvoi.

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat, ihanat värit. mutta miten neulotaan ainaoikein sukassa eihän se onnistu ainakaan pyörönä, siitähän tulee sileää..*ihan tyhmäks ittensä tunteva*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantapäässä ainaoikein neulotaan juuri niin, että kaikki kerrokset neulotaan oikein. Pyörönä neulottaessa joka toinen kerros neulotaan tietenkin nurin :).

   Poista
 3. Ihanat! Tuo on kyllä kaunis malli, ja väri on tosi upea. :)

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtavat! Täytyypä kokeilla itsekin.

  VastaaPoista
 5. Ompa kaunis malli ja nuo kauniit värit vielä korostaa niitä. Onnea lopun odotukseen!

  VastaaPoista
 6. Ihanat sukat! Väri on niin kaunis.

  VastaaPoista
 7. Onpa nätit sukat! Kiva toi ainaoikee neule tuossa välissä :)

  VastaaPoista
 8. Onpa nätit. Pienillä värimuutoksilla sukkien nimen voisi vaihtaa tammenterhoiksi! :D Ne mulle ainakin tulee mieleen tuosta kärjen rakenteesta, etenkin siitä kuvasta, missä jalkaterät on ylös päin.

  VastaaPoista