Sivut

torstai 26. syyskuuta 2013

Syyskuun kunniaksi Heinäkuinen Helmikuun Leidi Elokuussa

Anteeksi vaan hirveä otsikko, mutta minkäs mahdat, kun neule on heinäkuussa valmistunut, elokuussa kuvattu ja vasta nyt syyskuussa esittelyssä. Ja kun sattuu vielä olemaan nimeltään Febryary Lady Sweater. Koittakaa kestää.Tästä takista postaaminen on venynyt ja venynyt. Neule on aloitettu Ravelryn mukaan kesäkuussa ja valmista tuli heinäkuun viimeisinä päivinä. Aluksi bloggaaminen venyi, koska halusin odottaa masuni vähän kasvavan muhkeammaksi kuvia varten. Nämä kuvat on otettu reilu kuukausi sitten.

Tämä malli ehti olla ToDo -listallani jo pidemmän aikaa. Mahan paisumisen myötä oli sopiva hetki tarttua tilaisuuteen.

Ohjeen mukaista lankaa ei löytynyt valmiiksi varastoistani. Halusin tästä muutenkin ohuemman, joten muutaman koetilkun tehtyäni valitsin työhön turkoosia Dropsin Lacea ja harmaata Cascaden Heritage Silkiä, kaksinkertaisena siis.Takista tuli ihanan tuntuinen, mutta mitäpä muuta silkin ja merinovillan kombo voisi ollakaan! Väristä ja vaihtelevasta neulepinnastakin tykkään, samoin mallista sinänsä. Mutta.Jotain tässä on, josta en sitten kuitenkaan tykkää. Ehkä takista tuli vähän liian pitkä. Ajattelin että kokeilen pestä takkia ensin varoen ja mahdollisesti sitten lyhentää neuletta jokunen sentti. 

Toisekseen minulla ei taida olla tällä hetkellä yhtäkään paitaa, jota voisin käyttää tämän kanssa - kaikki sopivan väiset paidat ovat jostain kumman syystä käyneet lyhyiksi...

Ja kolmanneksi, edelleen jostain kumman syystä minulla, entisellä vilukissalla, on nykyisellään jatkuvasti niin kuuma, ettei tällaista huvita pitää. 

Kylmempiä talvi-iltoja odotellessa siis...


Malli: Febryary Lady Sweater (Ravelry)
Lanka: Cascade Yarns Heritage Silk ja DROPS Lace
Kulutus:  390 g
Puikot: 3,5
Ravelryssä: February Lady

12 kommenttia:

 1. Kaunis Lady, oli kuu mikä tahansa!

  VastaaPoista
 2. Ihana neule ja ihana masu, hehkuva äiti kuvissa! Onnea tulevasta perheenlisäyksestä! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana takki ja hurmaava vatsan seutu!
  Ei se ihme ole, jos on aina kuuma, onhan sulla "patteri" masussa:)

  VastaaPoista
 4. Kaunis tuo neule! Ja ihana masu, onnea tulevalle!

  VastaaPoista
 5. Varsin onnistunut lankayhdistelmä, neuleen pinta näyttää upealta! Ja miun silmään se on kyllä just oikean pituinenkin :) Kerrassaan kaunis odotustakki siis.

  VastaaPoista
 6. Minun mielestä just hyvän mittainen, mutta tosiaan voihan sitä lyhentää. Kaunis väriyhdistelmä tuli langoista. Ja kohta sitä saat käyttää, kun vasta tuosta kummasti pienenee ja ilmat kylmenee :)

  VastaaPoista
 7. Ihana on, ja pituuskin mielestäni oikein passeli.

  VastaaPoista
 8. Ihana takki! Itellä sama homma, että tuo malli on oottanu ja oottaa yhä sitä millon sen neulosin. Ihtiä on heleman pittuus mietityttäny ja tässäpä näen sun oivan toteutuksen pitemmästä helemasta. Mun silimää se miellyttää kovasti.

  VastaaPoista
 9. Siis miusta toi on ihan täydellinen neule! Masukin on täydellinen! =)

  VastaaPoista
 10. Ihana helmikuun leidi ja kaunis, sinulle sopiva väri. Tuo malli haluaa myös minun puikoille, olen miettinyt lankavalintaa ja sinulla onkin kiva vaihtoehto siihen.

  VastaaPoista