Sivut

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Pilkahdus keväästä

Meilläpäin on koko viikon ollut sateista, tuulista ja aika pilvistä. Tänään sen sijaan on kaunis ja aurinkoinen sää. Sieltä se kevät tulee, toivottavasti ainakin!

Nämä vasta valmistuneet raitasukat ovat nekin ikään kuin pilkahdus keväästä - tummien ja kylmien raitojen sekaan on piirtynyt (tai paremminkin neuloutunut) muutama heleämpi ja lämpimämpi sävy. Mielestäni siis mitä mukavimmat keväänodotussukat!Malli:oma
Koko: 39
Lanka: Regia Hand-dye Effect
Kulutus: 70 g
Puikot:
Ravelryssä: Keväänodotussukat

Tänä aamuna askarreltiin virpomisvitsoja. Kahvilautasliinat pääsivät nekin toimittamaan koristeiden  virkaa kreppipaperin puutteessa. 
 
 
 
Hyvää Palmusunnutaita kaikille!

9 kommenttia:

 1. Kauniit sukat! Ai virvotaanko sielläkinpäin tänään? Meilläpäin trullit kiertävät virpomassa vasta pääsiäislauantaina. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihanat sukat!Miellyttää silmääni!

  Lapsenlapseni 4-v keroi puhelimessa virponeensa myös. Kysyin, että mistä oksat löysitte isänne kanssa(ulkomaalainen isä ja Suomen kasvisto ei aina hallinnassa)? Selitys:" ensin ajettiin autolla ja sitte oli parkkipaikka ja käveltiin ja sitten oli koiranpissi ja joku purkki ja sitten mentiin lumeen ja siinä oli oksia." Näinhän ne löytyvät miltei mistäpäin Suomea tahansa. ;) Tekin olette löytäneet oksia ja kau niita.

  VastaaPoista
 3. Ihanat sukat ja kauniita vitsoja! :)

  VastaaPoista
 4. Juu meillä on tapana virpoa Palmusunnuntaina. Kovasti kyllä kannattaisin tuota toista tapaa, pääsiäislauantain virpomista, ettei menisi koko kevät pelkäksi suklaamunien syönniksi... :)

  VastaaPoista
 5. Ihania raitoja, näyttävät niin valoisilta. :) Me syötiin eilen varsin paljon suklaamunia, kun naapuruston trullit olivat laiskanlaisia... ;))

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat raitasukat! Tosi kauniin väriset!

  VastaaPoista
 7. Ihanat sukat. :) Onnea: kun voittajalla on jo virkkauskirja, on se tulossa sinulle, laitako yhteystietoja sähköpostilla, niin koitan sada kirjan matkaan mahdollisimman pian. (morsomamma@gmail.com)

  VastaaPoista
 8. Ehdottomasti noilla sukilla kevät kyllä tulee! Kauniit, käyttäisn itsekin puhki asti!

  VastaaPoista