Sivut

torstai 29. marraskuuta 2012

Loppuiko sinultakin kuvatila?

Kylläpä ehdin hermostua, kun ryhtyessäni lataamaan tuttuun tyyliin kuvia ilmoitti Blogger kuvatilani loppuneen. Kun sitten aloin selata muiden blogeja huomasin, että monella muulla on sama ongelma. Näin ollen löysin myös useita vinkkejä kuvatilan säästämiseksi tai uuden löytämiseksi.

Mielestäni parhaan vinkin löysin Opeblogista. Siellä neuvottiin lataamaan kuvat Google+:n kautta. Siellä kuvatila on ymmärtääkseni rajaton, ja kuvat voi siirtää Google +:sta Bloggeriin Picasa Verkkoalbumien otsikon kautta kuten aiemminkin.

En ole käyttänyt Google plussaa oikeastaan lainkaan, joten seuraavaksi täytyy varmistua että kuvien lataamiseni eivät näy Google+:n streamissäni. Näin ei kai pitäisi olla, jos valitsen kuvia ladatessa näiden kuvien näkyvän vain minulle.

Tässäpä siis yksi vaihtoehto kaikille, jotka tuskailevat tämän saman probleeman äärellä.

Ai niin, näytetään nyt sitten vielä ne lataamani kuvat :). Tällä kertaa esittelyssä on ihan tylsiä ainainaoikein neulomuksia.

Yksi pari lämppäripatjoja hepalle valmistui viimeisimmällä ravireissulla (kuva on napattu autenttisessa tilanteessa jossain välillä Kiuruvesi - Lahti). Nämä on kolminkertaisella langalla neulottu, kuten edellisetkin patjat. Lankavarastot hupenivat ihanasti 340 grammalla.


Isäinpäivänä lahjoin ukkiani varrellisilla Recluse -tossuilla.
1 kommentti:

  1. Google+ ilmoitti saman kuvatilan rajallisuuden samaan aikaan kuin muillekkin... Lupasivat, että rajaton, on pienentänyt kuvatkin, mutta luulenpa bloggerilla itsellään loppuneen hankittu tila. Se on minusta kummallista, kun kaikilta loppui niin samanaikaisesti se kuvatila.

    VastaaPoista