Sivut

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Yllätysnamuset

Reilu kuukausi sitten voitin Elli Neuloo -blogin arpajaisissa ihanista ihanimman palkinnon: Arvatessani lähimmaksi Ellien tekemän Sylvin painon voitin "Tee se itse -sukkapaketin", johon sisältyi Ilun sukkalankaa, puikot sekä haluamansa sukkaohje. Oma arvaukseni Sylvin painosta oli 1111g, kun oikea paino oli 1050g. Koska palkintona oli käsinvärjättyä lankaa, halusin ohjeen, jossa lanka pääsisi mahdollisimman hyvin oikeuksiinsa. Aikani Ravelrya selattuani päädyin Piñata -sukkiin.


Postilaatikosta tupsahti ihanan herkullisen väristä Handulaista, sekä kauniit ruusupuiset puikot kera saatekirjeen. Paketti saapui juuri sopivasti sairaslomani aikana, joten sain nauttia tämän ihkulangan neulomisesta täysin siemauksin!

Ja tässäpä kuvailotulitusta valmiista sukista. Ohje oli selkeä, lanka ihanaa ja puikot hyvät. Siis täydellinen neulenautinto! Ja vielä kun lopputuloskin on mielestäni täydellinen, niin eihän tästä mikään voi enää paremmin ollakaan. Kiitos siis tuhannesti vielä ihanasta Namuyllätyksestä Ellielle! Käykäähän kaikki ihastelemassa hänen tekemäänsä upeaa Sylviä :).
Malli: Piñata-socks by Star Athena
Lanka: Handun Merinosukkalanka
Puikot:
Kulutus: en ole muistanut vielä punnita
Ravelryssä: täällä
Muuta: Päätin, että näistä tulee unisukat. En nimittäin raski kävellä näillä, etteivät kuluisi puhki :). Valmistumisestaan saakka ovat lämmittäneet viloisia jalkojani peiton alla joka yö :).

8 kommenttia:

 1. Hauskan näköinen tuo varren "joustin". Taidan testata joihinkin sukkiin tuollaista vartta. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat unisukat! Tosi kivan näköinen malli.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana väri. Ja mallikin sopii mainiosti. Ihan uniikit sukat.

  VastaaPoista
 4. Vautsi, ihanat! Ymmärrän kyllä, ettei noilla raaski kävellä :)

  VastaaPoista
 5. Voi että, sukista tuli aivan ihanat! Namu löysi selvästi oikean kodin. :)

  VastaaPoista
 6. Hauska malli, lanka pääsee todella oikeuksiinsa! Noissa sukissa voi nähdä vain makeita unia :)

  VastaaPoista