Sivut

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Viimeinen joululahja

Ehdinpäs neuloa viimeiset joululahjasukat ennen juhannusta!Jos joku muistaa, annoin viime jouluna Sukkalahjakortteja joululahjaksi yhteensä kuusi kappaletta. Kevättalvella näitä lahjasukkia sitten neuloinkin ahkerasti. Vihdoin viimein nämä viimeisetkin lahjasukat tulivat valmiiksi asti.Muistelen aloittaneeni sukkien neulomisen jo huhtikuussa, mutta sitten innostus aina lopahti, kun tuli muita mielenkiintoisempia projekteja. Toukokuun lopulla otin loppukirin, ja sainkin sukat kärkien silmukoimista vaille valmiiksi. Kesäkuun alussa sain sitten itseäni sen verran niskasta kiinni, että tein silmukoinnin, päättelyt ja prässäykset.Kyseessä on siis Paraphernaliat. Neuloin ohjetta paksummalla langalla, jotta sain isoon jalkaan sopivaiset. Malli oli mukavaa neulottavaa. Varsinkin kantapään ulkomuodosta tykkään, vaikka niistä ei nyt sitten näköjään tullutkaan napattua yhtään kuvaa.Onhan se vähän hassua antaa villasukat lahjaksi näin kesäkuumalla. Varsinkin, kun ovat vielä joululahjat... Mutta tuleehan se kylmä taas sitten syssymmällä.


Malli: Paraphernalia by Taina Anttila
Lanka: Novita Nalle
Puikot: 3
Kulutus:147 g
Muuta: lainaus Wikipediasta:
"In modern usage, the word paraphernalia most commonly refers to apparatus, equipment, or furnishing used in or necessary for a particular activity as in, "Beth is such an avid sports fan that her walls are covered with baseball paraphernalia".

5 kommenttia:

 1. harmaata ja palmikoita, ihanat! joskus se joulu voi tulla kesälläkin :D ja kohtahan näitä jo tarvii :D

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Anteeksi, piti siis kirjoittamani, että komeat sukat on ja että itselläni on parasta aikaakin villasukat jalassa, vaikka on juhannusviikko! Edellinen viesti pääsi karkaamaan... ;)

  VastaaPoista
 4. Upeat sukat! Eipä Suomen kesästä yleensä ilman villasukkia selviä...

  VastaaPoista
 5. Hieno idea tuo sukkalahjakortti! Pitänee käyttää hyödyksi tulevana jouluna!

  VastaaPoista