Sivut

lauantai 16. tammikuuta 2010

Remonttia

Päivän remonttikiintiö on taas täynnä. Anoppi oli lasten kanssa kotosalla, kun appiukko, mieheni ja minä olimme taas Kotirinteellä (uuden, tulevan kotimme nimi) hommissa. Paljon ei tällä kertaa saatu aikaiseksi, lähinnä pieniä purkutöitä ja entisten omistajien jättämien huonekalujen pois kantamista. Tässäpä kuitenkin muutamia näkymiä rempan keskeltä :).

Ennen remontin alkamista yläkerran aulassa näytti tältä:Noista kahdesta kuvassa näkyvästä ovesta pääsi pieniin, reilusti alta kymmenen neliön kammareihin. Päädyimme purkamaan näiden huoneiden välisen seinän pois. Tytöt saavat ison, yhteisen huoneen. Purkutöiden tuoksinassa otettuja kuvia:


Tänään päivän siivouksien päätteksi näkymä yläkerran aulasta tyttöjen tulevaa huonetta kohti oli  tällainen:
Alakerrassa purkutyöt on keskittyneet kylpytiloihin. Sieltä on lähtenyt seinä pukuhuoneen ja suihkun välistä. Ennen remppaa olen napannut tällaisen kuvan kylppäristä pukuhuoneeseen päin:
Tänään suurin piirtein samoilta sijoilta napattu kuva:
Purkutyöt alkavat olla lopuillaan, ja pikku hiljaa voidaan alkaa maalaamaan, kaakeloimaan ja tapetoimaan. Siis paino sanalle _pikkuhiljaa_...

2 kommenttia:

  1. No niin! Sitä ollaan päästy jo remontoinnin makuun :) Varmaan ihana tunne kun jo jotain tapahtuu ja homma edistyy! Entistä pois ja uutta tilalle ja homman edetessä on mukava suunnitella että mitäs kivaa seuraavaksi ;)

    VastaaPoista
  2. Kyllä teillä hommaa riittää, mutta kun kaikki on tehty, niin sitten pääseekin nautiskelemaan kättensä töistä uudessa kodissa. Sitten voikin joskus katsella kuvia ja muistella, mitä kaikkea tehtiinkään. :)

    VastaaPoista