Sivut

keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Tunnustelua

Sain tämän tunnustuksen Maijulta ja tunnustellen nappaan tähän kiinni (oppien taas samalla uutta bloggauksen ihmeellisestä maailmasta :o)).

Tunnustuksen saajan täytyy
1. kiittää tunnustuksen antajaa
2. kopioida kuva ja liittää blogiinsa
3. linkittää tunnustuksen antaja blogiinsa
4. kertoa itsestään 7 asiaa, joita muut eivät vielä tiedä
5. antaa tunnustus seitsemälle
6. linkittää nämä blogiinsa
7. kertoa heille tunnustuksesta

Näin siis Maijua lämpimästi kiittäen ja kuva blogiin liittäen tässä omat seitsemän tunnustustani:1. Olen ollut äitiyslomalla/hoitovapaalla keväästä 2007 lähtien ja tällä hetkellä kuumeisesti mietin, lähteäkö töihin syksyllä 2010, vai jatkaakko vielä vuosi hoitovapaalla. Kolme vuotta kotona vietettyä aikaa tuntuu nyt pitkältä ajalta olla poissa työelämästä ja toisinaan kaipaan koulun "lehterille" jo kovasti, mutta toisaalta lapset ovat kerran vaan pieniä...

2. Olen intohimoinen hevosharrastaja. Ratsastamassa olen käynyt enempi ja vähempi säännöllisesti 9-vuotiaasta saakka. Viimevuosina olen sotkeentunut myös raviurheilun maailmaan - olen mm. ajanut ravikortin, ohjastanut raveissa yhdeksän kertaa, ja olen osaomistajana kuudessa ravihevosessa.

3. Aloin seurustelemaan mieheni kanssa 15-kesäisenä. Yhteisiä vuosia takanamme on siis jo yli 13, joista reilut kahdeksan vuotta olemme olleet kihloissa ja kolme naimisissa.

4. Haaveilen omakotitalosta ja omasta pihasta, kasvimaasta, marjapensaista ja pienenpienestä kasvihuoneesta. Tällä hetkellä nelihenkinen perheemme tehokäyttää 69:ää neliötä rivarikolmiosta.

5. Olen pilkuntarkka pyykkäri.Tykkään lajitella pyykit tarkasti värin ja pesuohjelman mukaan. Myös pyykin oikeaoppinen levitys on oma taiteenlajinsa ;). Ennen lapsia myös silitin käytännössä kaiken pyykin, mutta siitä pakkomielteestä olen joutunut luopumaan lähes kokonaan aikapulan vuoksi...

6. Tykkään ottaa kuvia ja kehittää niitä paperiversioiksi. Tykkäisin myös että ne olisivat siististi albumeissaan, mutta toteutus jää aina roikkumaan. Esimerkiksi hääalbumimme ei ole vieläkään valmis :/.

7. Olen teeihminen. Kahvia juon vain kohteliaisuudesta kyläpaikoissa, joissa sitä tarjotaan.

Laitanpa tunnustuksen menemään eteenpäin seitsemälle henkilölle, jotka ovat jotain blogissani kommentoineet, eli tunnustuksen saavat siis TiuTau, Riikka, Tess, Helllu, Matleena, Heidi ja Judiuni.

5 kommenttia:

 1. Kiitos tunnustuksesta :) Mie ehin just tänään vastaamaan yhteen samantapaiseen haasteeseen, joten voi olla, että en ainakaan ihan heti tee toista samanlaista.

  VastaaPoista
 2. Minäkin kiitän tunnustuksesta! :) Aina niitä on mukava saada. Minä olen tämän jo pari kertaa saanut ja kerran tunnustanutkin, mutta otan tämän kyllä vastaan ja bloggaan tunnustamatta. :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon tunnustuksesta. Tarttuisin siihen, jos olisi energiaa, mutta nyt keskityn flunssan paranteluun.

  VastaaPoista
 4. Hips, yritän tässä lähipäivinä vastata haasteeseen. :)

  VastaaPoista
 5. Hups, on vieläkin jäänyt vaiheeseen haasteeseen vastaaminen. Täytyy ryhdistäytyä. :)

  VastaaPoista