Sivut

tiistai 3. maaliskuuta 2015

Mun miehilleni

Nyt on perheen miesväkikin sukitettu. Molemmilla oli samanlainen ongelma: tarvittaisiin ohuet, hyvin istuvat sukat, jotka mahtuvat talvikenkään.Isommalle miehelle sukkien neulominen on haastavaa siinä mielessä, että hänellä on aika kapeat nilkat, mutta kuitenkin kohtuullien rintava jalkapöytä. Jos silmukoita on varressa yhtä monta kuin terässä, varresta tulee auttamatta liian löysä, tai vaihtoehtoisesti sukka kiristää jalkapöydän kohdalta. Nyt tilauksessa oli nimenomaan sellaiset sukat, joissa varsi ei tääse löpöttämään, vaan istuu napakasti erityisesti nilkan kohdalta.


Malli: Resori 3o1n, viimeiset sentit varresta sileää. 60 silmukkaa varressa, 66 silmukkaa teräosassa
Lanka: On Line Supersocke
Puikot: 2,5
Kulutus: 73 g
Muuta: JyJu#6


Lanka on viime syksyn messutuliaisia. Minulle ihan uusi tuttavuus koko lankamerkki. Aika karheaa tämä oli neuloa, mutta toivottavasti se lupaisi hyvää kestävyyttä. Varressa värit asettuivat nätisti, teräosassa värjätyt pätkät halusivat järjestäytyä hauskoiksi puroiksi. 


Pienemmän miehen alpakkasukat ovat vielä esittelemättä, vaikka nämä ovat olleet käytössä tammikuun alkupäivistä saakka. valitsin näihin langaksi Dropsin Alpacaa, koska halusin mahdollisimman lämpimät, mutta kuitenkin ohuet sukat. Ihan hyvin näissä poikanen on tarennut napakammassakin talvisäässä.

Malli: Mojo Light muokattuna
Lanka: DROPS Alpaca
Puikot: 3?
Kulutus: 35 g
Muuta: JyJu#2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti