Sivut

torstai 1. lokakuuta 2009

Äänestä suosikkisi!

Ensimmäisen bloggailukuukauden vaihtumisen kunniaksi Maikin kontissa on äänestys. ----->

Äänestä mikä syyskuussa valmistuneista neuleista on mielestäsi kivoin, mukavin, nätein! Perusteluita olisi kiva nähdä vaikka tämän tekstin kommenttiosiossa :). Vaihtoehdothan ovat:


1. Pikku-ukon Jussiasu
2. Ulko-oven pitsiverho
3. Sunnuntaisukat pitsikierrolla
4. Limenvihreät palmikkolapaset

10 kommenttia:

 1. Kyllä mun on äänestettävä tota pitsiverhoa, koska kaulahuivin muuntaminen verhoksi on vain niin nerokas idea.. :) Ja onhan se myös todella kaunis.

  VastaaPoista
 2. Minun täytyy äänestää sunnuntaipitsisukkia koska ovat niin kauniin näköiset.Olen itse vasta opettelemassa sukkien tekoa ja on ihmeellistä miten erikoiseksi ne voi tehdä niin ohueesta langasta.

  VastaaPoista
 3. Pitsisukat vie mun äänen just ja just. Ihan heti perässä jussi asu. Ovat kyllä tosi ihanat molemmat!
  Osaat kauniisti käsityöläillä =)

  Heli

  VastaaPoista
 4. Äbsöluutli nuo sunnuntaisukat. Kauniit!

  VastaaPoista
 5. Moikka!
  Vastavisiitillä blogissasi. Kiva, kun näin virtuaalisestikin törmäilee tuttuihin ihmisiin. Kivoja neuleita olet tehnyt ja taidan piipahtaa täällä tulevaisuudessakin.

  VastaaPoista
 6. Muhun vetosivat limet lapaset. Väri on herkullinen, ja tykkäsin palmikosta. Tuli heti itsellekin mieleen, että osaiskohan sitä tehdä jonkun peruslapasmallin ja siihen yksinkertaisen palmikon.. Pistetään harkintaan!

  VastaaPoista
 7. Valinta on kyllä vaikea, mutta ehkä päädyn noihin sunnuntaisukkiin, kun sukkia itsekin niin paljon teen ja tuollaisia en ole vielä tehnyt. Mitä muuten, jos tarjoaisit noiden ohjetta Ullaan, voisi löytyä paljon innokkaita sunnuntaisukkien tekijöitä. Minä ainakin heti. ;)

  VastaaPoista
 8. Matleena: Mites tämä Ulla oikein toimiikaan? Ohjeita olen sieltä kyllä hakenut (itseasiassa näiden sunnuntaisukkien pitsikuviokin on Ullasta haettu), mutten tiedä että ketkä ja miten sinne niitä ohjeita laitetaan.

  Tietysti voisin ohjetta laittaa tänne omaan blogiinikin, mikäli vaan vapaahetkinä neulomiselta maltan sellaisen tänne kirjoittaa...

  VastaaPoista
 9. Ullahan on neulojien perustama yhdistys ja sen ylläpitämä nettineulelehti. Siis vapaaehtoisvoimin toimii. Ihan tarkoin en ole perillä, voiko Ullaan laittaa ohjeitaan muut kuin jäsenet. Täältä http://www.ullaneule.net/info/aineisto/index.html löytynee asiasta tietoja. Jäsenmaksukaan ei ole mielestäni kallis, taitaa olla kymppi/vuosi, jonka mielelläni olen maksanut. Ullan toiminnassa en ole ollut mitenkään mukana, vain ohjeita olen käyttänyt.

  Ohje täällä blogissasikin on ihan hyvä juttu, mutta Ullasta sen löytäisi useampi. ;)

  VastaaPoista
 10. Siis sunnuntaisukat ehdottomasti, pisteitä saa jo nimeästä ja taustatarinasta :) Todella kauniita tekosia sinulla, en tiennytkään sinun olevan näin taitava käsityö immeinen!! Kannattaa harkita minkä alan opettajaksi palaat koululle, tuolla inspiraatio taidolla suosittelen harkitsemaan :)
  Terkuin Niemiskylästä Maria

  VastaaPoista